Ik ben Jolanda Leurs - de Boer, 1973 geboren. Moeder van 2 kinderen. Xander 1999 en Jennifer 2003. En getrouwd met mijn maatje Michel, 1968 geboren. We zijn allemaal gek op dieren en we hebben een hondje. Omdat ik als moeder wel graag wil werken, maar er ook altijd voor mijn kindjes wil zijn, heb ik er voor gekozen om thuis te werken. En ik werk al sinds mijn 16e met kinderen, dus voor mij was het een logische stap om gastouder te worden.

Voor de kinderen die ook werkende ouders hebben, die buiten de deur moeten werken, wil ik graag een gezellig, veilig en vertrouwd thuis bieden.
Ik ben een voorstander van de drie rís, rust, reinheid en regelmaat. Ik ben heel creatief en vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen en spelletjes te doen. Achter onze tuin is een speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. En ook in onze eigen tuin is ruimte genoeg om lekker op de trampoline te springen of andere buitenspelletjes te doen. Ook is er in de directe omgeving een voetbalveld en een speeltuin. In 10 minuten zijn we bij het natuurgebied en kunnen we de eendjes voeren of een wandeling maken.


We hebben speelgoed voor alle leeftijden en de kinderen kunnen zich ook uitleven met de verkleedkleren. Ook voor de kleinste kinderen is er ruimschoots speelgoed en knuffeldieren en boekjes om zich te laten vermaken. Verder probeer ik zoveel mogelijk te kijken naar de behoeftes van de kinderen en daar op in te spelen, zodat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient.
Informatie over mijzelf.
Jolanda over het loslaten van de opvangkinderen.
Lees verder..